Donacion nga Federata e Paqes

Donacion nga Federata e Paqes
Me date 27.12.2016 Federata e Paqes, si donacion per Shoqaten "Autizmi", dhuroi Topoganin, Studion muzikore, Dhurata për fëmijët dhe ushqime të ndryshme. 

Shoqata i falenderon shume vullnetarët  e Federatës së Paqes per angazhimin e tyre.

Print
Categories: Ngjarje
Tags:
Rate this article:
No rating

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343