Trajnimi DIR Floortime Therapy

01 dhe 02 Qershor 2017

Trajnimi DIR Floortime Therapy
Stafi i Shoqatës "Autizmi", kanë ndjekur trajnimin dy ditor të mbajtur nga Znj. Denise Wilson, rreth qasjes DIR Floortime Therapy.
Me qëllim që stafi i shoqatës tonë të jenë çdo herë më të pregaditur rreth punës së palodhshme me fëmijët me autizëm, kanë fituar njohuri të reja për qasje të ndryshme.
Stafi është pajisur me çertifikata në fund të trajnimit.
Print
Categories: Ngjarje
Tags:
Rate this article:
No rating

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343