Doancioni nga Kolegji "Pjeter Budi"

Doancioni nga Kolegji "Pjeter Budi"
Kolegji “Pjetër Budi” ka organizuar aktivitet për mbledhjen e mjeteve financiare për të ndihmuar fëmijët e prekur me autizëm. 

Organizimi nga Klubi motoristave "Shqiponjat"

Organizimi nga Klubi motoristave "Shqiponjat"
Falenderojmë përzemersisht Klubin e motoristave "Shqiponjat", nga Zvicra, që gëzuan fëmijët e Shoqatës "Autizmi"

Unë/Ty Dashuri në Paketë

Unë/Ty Dashuri në Paketë
Fëmijët e Shoqatës "Autizmi", iu gëzuan shumë dhuratave të marra nga fëmijët e Shkollave Fillore dhe Institucioneve Parashkollore nga Prishtina

Udhetimi ne Boge - Rugove

Udhetimi ne Boge - Rugove
Falenderojme Zyren e Kryeministrit si dhe Zyren per Qeversije te mire

Trajnimi "Portage"

Trajnimi "Portage"
Gjatë 23-27 tetor, Shoqata Kombëtare e Portage në Mbretërinë e Bashkuar zhvilloi Trajnimin e Portage për 38 pjesëmarrës nga tre organizatat tona partnere, që punojnë drejtpërdrejtë me fëmijët me nevoja të veçanta.
RSS
12345678910 Last

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.net +37744151102 +37745442343