Prezantimi për Autizmin në Qendrën Për Zhvillim të Karrierës!

Prezantimi për Autizmin në Qendrën Për Zhvillim të Karrierës!
Me datë 12. Maj. 2017, në qendrën për zhvillim të karrierës u mbajtë ligjerata rreth Autizmit, nga përfaqësuesit e Shoqatës "Autizmi". 

Koncerti humanitar për mbledhje të fondeve

Koncerti humanitar për mbledhje të fondeve
Shoqata " Autizmi" në bashkëpunim me dr Shpresa Xhakli ka organizuar koncertin humanitar për mbledhje të fondeve për raste sociale.

Trajnimi i mbajtur nga dr. Bridget Taylor

12-13 Prill 2017

Trajnimi i mbajtur nga dr. Bridget Taylor
Me iniciativën e dr Shpresa Xhakli, Shoqata "Autizmi" ka sjellë për herë të parë në Kosovë analisten e çertifikuar të sjelljes BCBA-D, nga qendra e autizmit Apline Group- Amerikë , dr. Bridget Taylor. 

Ftesë

Emerald Hotel, 13 Prill 2017 (e enjte), Ora 20:00

Ftesë
Shoqata “Autizmi” e mbështetur nga dr. Shpresa Xhakli ju fton të merrni pjesë në koncertin humanitar për mbledhjen e fondeve. Fondet e mbledhura do të përdoren për trajtimin e fëmijëve dhe të rriturve me autizëm që jetojnë me asistencë sociale dhe nuk kanë mundësi financiare për të paguar për trajtim.

Dita Ndërkombëtare e Ndërgjegjësimit ndaj Autizmit

2 Prill 2017

Dita Ndërkombëtare e Ndërgjegjësimit ndaj Autizmit
Data 02 Prill konsiderohet si Dita Ndërkombëtare e Ndërgjegjësimit ndaj Autizmit. 
Kjo ditë shënohet edhe në vendin tonë me aktivitete të shumta, me qëllim që të ngritët sa më shumë niveli i ndërgjegjësimit rreth autizmit dhe trajtimit të këtyre rasteve.
RSS
12345678910 Last

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.net +37744151102 +37745442343