Prishtina Fashion Night

Prishtina Fashion Night
Drejtoresha znj. Enkelejda Shatri dhe studentet e Akademisë "Evolucion", në bashkëpunim me Shoqatën "Autizmi", ishin pjesë e organizimit të këtij viti në Prishtina Fashion Night.

Shëtitje me fëmijët

Shëtitje me fëmijët
Një shëtitje me fëmijët dhe stafin e Qendrës "Autizmi" tek Vali Ranch në Përlepnicë.

Nënshkrimi i Memorandumit

20 Qershor 2017

Nënshkrimi i Memorandumit
Komuna e Prishtinës nënshkroi sot Memorandum Mirëkuptimi me Shoqatën “Down Syndrome Kosovë” dhe Shoqatën e Autizmit. 

Trajnimi DIR Floortime Therapy

01 dhe 02 Qershor 2017

Trajnimi DIR Floortime Therapy
Stafi i Shoqatës "Autizmi", kanë ndjekur trajnimin dy ditor të mbajtur nga Znj. Denise Wilson, rreth qasjes DIR Floortime Therapy.

Donacion nga European School of Kosova

Donacion nga European School of Kosova
Nxënēsit e European School of Kosova, më 08.05.2017 dhe 01.06.2017 kanë organizuar aktivitete humanitare në mbështetje të fëmijëve autist.
RSS
12345678910 Last

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.net +37744151102 +37745442343