Shpresa amerikane për autizmin në Kosovë

Lajmi.net

Shpresa amerikane për autizmin në Kosovë
Shpresa Xhakli me bashkëshortin Rexhë Xhakli, shqiptaro-amerikanë nga Kosova, organizuan një shitje garazhi për të financuar nevojat e fëmijëve me autizëm në Kosovë.

Mbrëmje humanitare për mbledhjen e fondeve

Te shtunen me 12 Tetor 2013 ora 19:00

Mbrëmje humanitare për mbledhjen e fondeve

Shoqata AUTIZMI e mbështetur nga Shpresa Xhakli ju fton në gala mbrëmjen për mbledhjen e fondeve për autizmin në Kosovë më datën 12 tetor 2013, në ora 19:00, në Hotel Emerald. Fondet do të përdoren për të blerë mjete edukative dhe për të ndihmuar fëmijët me autizëm në Kosovë.

Hatixhe Hoxha, nga Shoqata Autizmi

Instituti Demokraci për zhvillim

Hatixhe Hoxha, nga Shoqata Autizmi
Hatixhe Hoxha, nga Shoqata Autizmi duke shpalosur nevojat e shoqatës që ajo përfaqëson tek partitë politike.

Shenimi i dites boterore te Autizmit

Te enjten me 2 Prill 2013, ora 12:00 - 13:00

Shenimi i dites boterore te Autizmit

Te enjten me 2 Prill 2013 nga ora 12:00 - 13:00 mbahet manifestim qenderor kushtuar Autizmit, organizuar nga Shoqata Autizmi.

Shënohet dita ndërkombëtare e autizmit

VoA

Shënohet dita ndërkombëtare e autizmit

Me një parakalim në qendër të Prishtinës, Kosova sot shënoi ditën botërore të autizmit. Njëkohësisht me këtë manifestim filloi edhe një seri veprimtarish në përpjekje për vetëdijesimin e shoqërisë në Kosovë rreth kësaj çështjeje.
RSS
First 234567891011

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.net +37744151102 +37745442343