Filloi punen qendra Autizmi, Suharekë

Filloi punen qendra Autizmi, Suharekë

Sot në Shkollen Fillore 7 Marsi në Therandë (Suharekë) filloi punen Qendra Autizmi, Suharekë, Kordinatorja e Shoqates Autizmi per Suhareken Malsore Zekolli ishte ne vizite dhe beri fotot e Qendres e cila sapo filloi punen.

Dokumentar për Autizmin në Kosovë

IMAZH - RTK

Dokumentar për Autizmin në Kosovë

Dokumentar per Autizmin në Kosovë 
Shoqata e prinderve Autizmi
Realizuar nga IMAZH - RTK

Intervistë e Shpresa Xhaklit me rastin e 2 Prillit

Kosova Sot

Intervistë e Shpresa Xhaklit me rastin e 2 Prillit

Njëra nga organizatoret e mbrëmjes, që organizohet më 2 prill, Shpresa Xhakli, e cila njihet në Kosovë për ndihmën që gjithmonë ua jep fëmijëve me autizëm, thotë në një bisedë për gazetën “Kosova Sot”, se këtë punë e bën me shumë dashuri dhe shton se sa të jetë gjallë do të përkushtohet maksimalisht për familjet që kanë kushte të rënda, në mënyrë që t’ua lehtësojë shkollimin e fëmijëve të tyre

Mbrëmje humanitare për 2-Prill

Te Mërkuren me 2 Prill 2014, ora 20:00, Sheshi 21

Mbrëmje humanitare për 2-Prill
  • Dita Botërore e Autizmit 
  • Ejani te ju japim një buzëqeshje fëmijëve me Autizem

Emision për Autizmin në Kosovë

IMAZH - RTK

Emision për Autizmin në Kosovë

Emision per Autizmin në Kosovë 

Shoqata e prinderve Autizmi

Realizuar nga IMAZH - RTK
RSS
First 234567891011

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.net +37744151102 +37745442343