Dhurata për femijet e Shoqates Autizmi nga Trupat e Marines së Shteteve të Bashkuara

Dhurata për femijet e Shoqates Autizmi nga Trupat e Marines së Shteteve të Bashkuara
Delegacioni nga Trupat e Marines së Shteteve të Bashkuara vizitoi Shoqaten Autizmi dhe dhuroi lodra për femijët e Shoqates tonë 

Koncert për Autizëm nga pianisti Stephen Prutsman

27 Tetor 2015, ora 18:00

Koncert për Autizëm nga pianisti Stephen Prutsman
Shoqata “Autizmi” në Prishtinë bashkë me Festivalin Ndërkombëtar të Muzikës Kamertale Kamerfest 2015, ju fton të përcjellni koncertin “Koncert për Autizëm” i cili do të mbahet në kuadër të Kamerfest, të martën me 27 Tetor në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, duke filluar nga ora 18:00.

Në koncert do të përformojë pianisti amerikan Stephen Prutsman, prind i një fëmiu me autizëm, i cili është duke organizuar në mbarë botën koncerte për fëmijë dhe të rinjë që i takojnë Spektrit të Autizmit dhe Crregullime të tjera. Këto koncerte ai i ka pagëzuar me emrin “Azure Concerts”.

Forumit për iniciativa qytetare FIQ

Forumit për iniciativa qytetare FIQ

Shkresa për nominimin e Shpresa Xhaklit për shpërblimin për filantropi – nga diaspora


Janë të shumta arsyet e këtij propozimi. Zonja Shpresa Xhakli me angazhimin personal dhe familjar si në Kosovë ashtu edhe në diasporë – në Amerikë ka kontribuar në forma të ndryshme për fëmijët me autizëm që pa modesti mund të themi se i ka hapur sytë e institucioneve të Kosovës si dhe familjarëve të fëmijëve me autizëm. 

Dita Botërore e Ndërgjegjësimit për Autizmin

2 Prill 2015

Dita Botërore e Ndërgjegjësimit për Autizmin
Ashtu si edhe viteve të tjera, edhe këtë vit, Shoqata “AUTIZMI”, brenda mundësive të saja modeste, do të angazhohet për sensibilizimin e qytetarëve tanë, në lidhje me autizmin, me disa aktivitete

Konkurs – shprehje interesi në Lipjan, Ferizaj dhe Mitrovicë

Konkurs – shprehje interesi në Lipjan, Ferizaj dhe Mitrovicë
Njoftojmë të interesuarit se deri me 2 Prill do të hapen edhe qendrat për punë ditore me fëmijë me autizëm në Lipjan, Ferizaj dhe Mitrovicë. Luten psikologet e interesuara nga këto qytete që deri me 16.03.15 të konkurrojnë/paraqesin shprehje interesi për punë me fëmijë me autizëm.  
RSS
First 234567891011

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.net +37744151102 +37745442343