Falënderim për Kolegjin Pjeter Budi

Falënderim për Kolegjin Pjeter Budi
Shoqata "Autizmi" falënderon Kolegjin "Pjeter Budi" për grumbullimin e disa mjeteve financiare dedikuar për fëmijët me autizëm.

Donacion nga Federata e Paqes

Donacion nga Federata e Paqes
Me date 27.12.2016 Federata e Paqes, si donacion per Shoqaten "Autizmi", dhuroi Topoganin, Studion muzikore, Dhurata për fëmijët dhe ushqime të ndryshme.

Dhurata per Fundvit

Dhurata per Fundvit
Pjesëtarët e organizatës "IQ to Link", dhuruan dhurata të shumta për fëmijët e Shoqatës sonë.

Falënderim për IPKO FOUNDATION

Falënderim për IPKO FOUNDATION
Falënderojmë Ipko Foundation për donacionin në Pajisje teknologjike - Tablete (5 copë). 

Mund të mos flas por kam shumë për të thënë!

Dita Botërore e Autizmit

Mund të mos flas por kam shumë për të thënë!
Shoqata “Autizmi” e mbështetur nga Shpresa Xhakli ju fton në koncertin humanitar për fëmijët e shoqatës “Autizmi”. Fondet do të përdoren për trajtimin e rasteve sociale.
RSS
12345678910 Last

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.net +37744151102 +37745442343