Mirënjohje për punën e Dr. Shpresa Xhakli

Mirënjohje për punën e Dr. Shpresa Xhakli
E nderuara Dr. Shpresa Xhakli sot ka marre Mirenjohje nga Kosulata e Kosoves per International Woman's Award. 

"Më përkrah sot, që nesër të jeme i pavarur"

"Më përkrah sot, që nesër të jeme i pavarur"
Mbrëmje bamirëse për nderë të fëmijëve me AUTIZËM, me moton " Më përkrah sot, që nesër të jem i pavarur ". Nuk është vetëm pjesa e materializimit të kësaj të fundit, por mbi të gjitha një senzibilizim masiv është i mjaftueshëm!

Pavaresia e Kosoves

Pavaresia e Kosoves
Femijet e Shoqates "Autizmi" me rastin e 10 vjetorit te Pavaresis, u angazhuan ne aktivitete te ndryshme. 

Vizita ne Konya

Vizita ne Konya
Delegacioni i Komunës së Prishtinës në krye me nënkryetarin Selim Pacolli realizuan një vizitë studimore në Qendrën e Autizmit në Selçuklu të Konya- së.

Aktiviteti në borë

Aktiviteti në borë
Femijet e Shoqates Autizmi, shijuan pafund boren dhe ndertimin e Dordolecit.
RSS
12345678910 Last

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.net +37744151102 +37745442343