Mund të mos flas por kam shumë për të thënë!

Dita Botërore e Autizmit

Mund të mos flas por kam shumë për të thënë!

Ftesë

I/E Nderuar/a

Shoqata “Autizmi” e mbështetur nga Shpresa Xhakli ju fton në koncertin humanitar për fëmijët e shoqatës “Autizmi”. Fondet do të përdoren për trajtimin e rasteve sociale. 

Shoqata “Autizmi” është shoqatë jo-përfituese e themeluar në Nëntor të vitit 2011 nga prindër të fëmijëve me autizëm, me qëllim që të:

- Zhvillojnë shkathtësitë dhe potencialet e fëmijëve me autizëm,

- Ngrisin vetëdijen në nivel qeveritar dhe joqeveritar lidhur me autizmin dhe shërbimet e nëvojshme për fëmijët me autizëm, si dhe të,

- Integrojnë p

ersonat me autizëm në shoqëri


 • Vendi: Salla e Kuqe e Pallatit të Rinisë
  Data: 02 Prill 2016 (e shtunë)
  Ora: 20:00

 • Në këtë mbrëmje do të ketë muzikë klasike nga artistë të njohur vendorë, vallëzim modernë dhe koktej. 
 • Artistët që do të përformojnë:
  Sihana Badivuku-Hoxha ,violinë
  Lejla Haxhiu-Pula, piano
  Adelina Paloja, soprano
  Zana Abazi-Ramadani, soprano
  Ardiana Bytyqi-Ismajli, mezzo soprano
  Artemida Qarri-Haxhijaj, piano
  Blerim Grubi, violë
  Antonio Gashi, violonçel
  Festim Fanaj, violinë
  Mrika Hoxha, violinë 
 • të cilët do të ekzekutojnë veprat e kompozitorëve: L.van Beethoven, F.Schubert, Sarasate, S.Rachmaninov, F.Lehar, L.Delibes, Rexho Mulliqi-Bujar Llapaj, Beatles-Valton Beqiri, Pranvera Badivuku-Edon Ramadani, Tomorr Berisha dhe 
  Grupi i vallëzimit modern ART Design 

  Mbrëmja do të përmbyllet me koktej.
 • Bileta për koncert është 15 euro për person. Fondet që do të mblidhen nga shitja e biletave do të përdoren për trajtimin e rasteve sociale.
 • Ju lutemi konfirmoni pjesëmarrjen tuaj deri me datën 28 Mars 2015 në info@autizmi-ks.net ose përmes telefonit në: 045/442 343.
 • Poashtu, ju lirisht mund të ftoni edhe të tjerë në eventin tonë.

  Eja të ju dhurojmë një buzëqeshje fëmijëve me autizëm!

  Ju mirëpresim,
  Shoqata “AUTIZMI”

 

Print
Categories: Njoftime, Ngjarje
Tags:
Rate this article:
No rating

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343