Ftesë

Emerald Hotel, 13 Prill 2017 (e enjte), Ora 20:00

Ftesë
I/E Nderuar,
 
Shoqata “Autizmi” e mbështetur nga dr. Shpresa Xhakli ju fton të merrni pjesë në koncertin humanitar për mbledhjen e fondeve. Fondet e mbledhura do të përdoren për trajtimin e fëmijëve dhe të rriturve me autizëm që jetojnë me asistencë sociale dhe nuk kanë mundësi financiare për të paguar për trajtim.
 
Në këtë mbrëmje do të ketë muzikë, përformancë, ushqim dhe pije. Bileta për eventin është 20 Euro për person.
Ju lutemi konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në info@autizmi-ks.net ose përmes telefonit në: 045/442 343.

Vendi: Emerald Hotel
Data: 13 Prill 2017 (e enjte)
Ora: 20:00

Më prano, më kupto, më duaj!
 
Ju mirëpresim,
Shoqata “AUTIZMI”
Print
Categories: Njoftime, Ngjarje
Tags:
Rate this article:
No rating

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343