Falënderim për IPKO FOUNDATION

Falënderim për IPKO FOUNDATION

Falënderojmë Ipko Foundation për donacionin në Pajisje teknologjike - Tablete (5 copë). Këta tabletë do të përdoren si përforcues për fëmijët tanë dhe ndihmojnë shumë posaçërisht tek fëmijët që nuk kanë vokal, ku kërkesat për fëmijët bëhen duke i shfaqur ato në tableta përderisa fëmijët japin përgjigjet e tyre me anë të klikimeve

Print
Categories: Te tjera
Tags:
Rate this article:
5.0

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343